2017. szeptember 23., szombat

A mai napunk ismét élménydús és programokkal teli volt. Reggeli után egy kis focival indítottuk a napot. Aki nem akarta a labdát hajtani, az akár kondizhatott is, vagy sétálgathatott a tanyán. 10 órakor indultunk az első állomásunkhoz, a péterváradi erődítményhez, ahol az óbecsei diákok és kísérőik is csatlakoztak hozzánk. A vár és a kilátás csodálatos volt, rengeteg szelfit készítettünk a gyönyörű panorámával a háttérben.
Ezután Újvidék következett, Szerbia második legnagyobb városa. Megtekintettük a város katolikus templomát, a főterét, a pravoszláv templomot, majd pedig vásárolgattunk és sétáltunk a központban.
Este együtt vacsoráztunk a szállásunkon a csoporttal, utána pedig néptánc oktatás kezdődött: a két csoport együtt próbálta követni a tanár egyre bonyolultabbá váló tánclépéseit kisebb-nagyobb sikerekkel. A két csoport nagyon jól összebarátkozott, és a búcsúzáskor már arról beszéltek, hogy mennyire várják, hogy márciusban újra találkozhassanak, addig pedig természetesen tartani fogják a kapcsolatot a facebookon, instagrammon keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése